Domeniul de activitate! Localizare pe harta! Contact!
Echipamente de ardere!
Piese de schimb si accesorii!
Servicii!
Utile!
Echipamente de ardere!
Arzatoare multibloc! Arzatoare pentru procese industriale! Arzatoare pentru aplicatii speciale!   
   Spre deosebire de arzatoarele clasice pentru combustibil lichid, arzatoarele din aceasta categorie au avantajul ca pot utiliza drept combustibil o vasta gama de uleiuri uzate si vegetale, ceea ce permite valorificarea avantajoasa a acestor reziduuri.

   Sursele de uleiuri uzate si vegetale sunt de regula: service-uri auto, parcuri auto de transport marfa si calatori, restaurante, “fast-food”-uri, unitati militare, unitati de transporturi feroviare, navale si aeriene etc. De asemenea, anumite arzatoare pot utiliza drept combustibil glicerina rezultata ca produs secundar in procesul de fabricatie al biodieselului.

   Arzatoarele de acest tip se monteaza de regula pe cazane de apa calda sau pe generatoare de aer cald, dar se pot utiliza si in diverse procese tehnologice (topirea metalelor etc), puterea termica a acestora fiind intre 15 – 1300 kW.

   Din punct de vedere constructiv, arzatoarele pentru ulei uzat sunt prevazute cu preincalzitoare, automate de ardere si duze specializate, transformatoare de aprindere particulare, dar si alte componente strict obligatorii pentru asigurarea functionarii.

   Arzatoarele din aceasta categorie sunt echipamente de provenienta europeana, sunt certificate CE si corespund exigentelor referitoare la noxe.

   Arderea combustibililor lichizi neconventionali constituie o buna alternativa pentru utilizarea rationala a lor in scopul obtinerii de energie termica ieftina.


   • Carburanti

      
ALPEM EXIM S.R.L.
Bucuresti, Bd. Regina Elisabeta 23, sc. A, ap. 15
Tel./Fax: 021-3121727 ; 021-3110399 ; Tel. 0744.340.566 ; 0752.230.222
e-mail: office@alpem.ro www.arzatoare.ro - www.alpem.ro
TopBIZ.ro - afaceri de top! GHIDCONSTRUCTORI.ro - Firme de constructii
Copyright © 2006 Alpem Exim SRL. Toate drepturile rezervate
Anunturi gratuite - Roportal director web, catalog firme, anunturi, stiri
Arzatoare Director Web