Domeniul de activitate! Localizare pe harta! Contact!
Echipamente de ardere!
Piese de schimb si accesorii!
Servicii!
Utile!
Echipamente de ardere!
Arzatoare multibloc! Arzatoare pentru procese industriale! Arzatoare pentru uleiulizare! 

   Arzatoarele pentru aplicatii speciale sunt echipamente care ies din sfera aplicatiilor uzuale, de pilda: arzatoare ce pot functiona fara preincalzire la temperaturi foarte joase (chiar pana la -40OC), arzatoare care, pe langa combustibilii obisnuiti, pot utiliza gaz petrolier lichefiat (GPL), gaz natural lichefiat (GNL), gaz natural comprimat pentru vehicule (GNCV), dar si combustibilii NATO: kerosen, DF-1, DF-2, DF-A, DF-M, JP-5, JP-8.

   Arzatoarele speciale isi gasesc utilitatea cu preponderenta in activitati civile sau militare cum sunt:
•  prepararea hranei si a apei calde menajere in bucatarii de campanie
•  incalzirea corturilor cu aer cald si prepararea apei calde sanitare in situatii de calamitate sau in actiuni de salvare desfasurate in locuri izolate
•  deservirea unitatilor mobile de Cruce Rosie
•  centrale termice temporare cum sunt cele necesare in santiere sau cele destinate sa suplineasca centralele termice avariate
•  la targuri, festivaluri sau concerte organizate in aer liber in orice anotimp.

   Din aceeasi categorie fac parte si arzatoarele alimentate la 12 sau 24 V curent continuu provenit de la acumulatorii autovehiculelor (de exemplu la autogudronatoare) sau de la generatoare electrice, utilizate de pilda in instalatii mobile pentru spalare sub presiune cu apa calda a vehiculelor la iesirea din santiere izolate sau din terenuri agricole pe drumurile publice. Fiind compacte si mobile, instalatiile de acest tip sunt usor de incarcat in autovehicul, fiind ideale si pentru utilizarea in ferme, statii service sau pentru inchiriere temporara.

   O alta aplicatie speciala o reprezinta arzatoarele utilizate la baloanele cu aer cald. In functie de marime, tip si destinatie, baloanele pot fi echipate cu unul, doua, trei sau chiar patru arzatoare. Un astfel de arzator monobloc produce o flacara cu geometrie si directie usor de controlat. Toate aceste arzatoare au sistem dublu de control, utilizand drept combustibil propanul (in cazul inaltimilor ascensionale mari - propanul pur). Flacarile pilot se aprind piezo-electronic si sunt usor de reglat, astfel incat sa permita aprinderea chiar si in conditii de temperaturi foarte joase.

 
ALPEM EXIM S.R.L.
Bucuresti, Bd. Regina Elisabeta 23, sc. A, ap. 15
Tel./Fax: 021-3121727 ; 021-3110399 ; Tel. 0744.340.566 ; 0752.230.222
e-mail: office@alpem.ro www.arzatoare.ro - www.alpem.ro
TopBIZ.ro - afaceri de top! GHIDCONSTRUCTORI.ro - Firme de constructii
Copyright © 2006 Alpem Exim SRL. Toate drepturile rezervate
Anunturi gratuite - Roportal director web, catalog firme, anunturi, stiri
Arzatoare Director Web