Domeniul de activitate! Localizare pe harta! Contact!
Echipamente de ardere!
Piese de schimb si accesorii!
Servicii!
Utile!
Echipamente de ardere!
Arzatoare monobloc! Arzatoare pentru procese industriale! Arzatoare pentru uleiulizare! Arzatoare pentru aplicatii speciale! 
   Arzatoarele industriale au prestatii termice remarcabile si sunt utilizate in instalatii civile si industriale mari, de exemplu la generatoarele de abur sau de apa supraincalzita, la cazanele energetice etc.
   Arzatoarele din aceasta categorie permit realizarea de sisteme de combustie flexibile, utilizate practic in orice tip de aplicatie, fiind constituite din echipamente modulare separate: cap de ardere, grup de preincalzire si pompare combustibil lichid, rampa de gaze, ventilator si panou electric de comanda si control. Acolo unde aplicatia impune, arzatoarele industriale pot functiona si cu aer preincalzit.
   De regula, arzatoarele din aceasta categorie functioneaza modulant, unele avand capul de ardere cu geometrie variabila, permitand astfel obtinerea unui raport de modulare ridicat, precum si realizarea de conditii fluido-dinamice necesare unei combustii optime.
   Combustibilii utilizati la arzatoarele industriale pot fi la alegerea clientului, in functie de disponibilitati. De regula se utilizeaza:
•  gaze naturale; gratie unui sistem toroidal cu ajutaje multiple se realizeaza o difuzie uniforma a gazului in aer rezultand un amestec perfect
•  combustibili lichizi; in functie de caracteristicile acestora, arzatoarele pot fi dotate cu diverse sisteme de atomizare a combustibilului: mecanica (prin presiune ridicata sau cupe rotative), asistata de fluide auxiliare (abur, aer comprimat etc.) sau cu ultrasunete.


   In functie de tipul generatorului termic pe care urmeaza a se monta, arzatoarele industriale se produc cu diferite lungimi ale capului de ardere.
   In general, componenta unui arzator industrial este urmatoarea (exemplificare pentru un arzator mixt):

   Capul de ardere

   Grupul de preincalzire si pompare combustibil lichid

   Rampa de gaze

   Ventilatorul

   Panoul electric de comanda si control 
 
ALPEM EXIM S.R.L.
Bucuresti, Bd. Regina Elisabeta 23, sc. A, ap. 15
Tel./Fax: 021-3121727 ; 021-3110399 ; Tel. 0744.340.566 ; 0752.230.222
e-mail: office@alpem.ro www.arzatoare.ro - www.alpem.ro
TopBIZ.ro - afaceri de top! GHIDCONSTRUCTORI.ro - Firme de constructii
Copyright © 2006 Alpem Exim SRL. Toate drepturile rezervate
Anunturi gratuite - Roportal director web, catalog firme, anunturi, stiri
Arzatoare Director Web